Перемогу на президентських виборах здобув Володимир Зеленський з рекордним відривом від опонента — його підтримали близько 73% українців. Зеленський ніколи до цього не був політиком, тому зараз усім цікаво, що він робитиме на посаді глави держави. Астрологи пророкують, що Україна стане справді демократичною країною у наступні 5 років.

Про це розповів астролог Влад Росс для видання "Главред".

За словами астролога, "Україна з президентом Зеленським чекає переродження". Влад Росс стверджує, що оскільки Петро Порошенко Телець за знаком Зодіаку, то він тримав усю владу у своїх руках, країна була олігархічною. Зеленський у свою чергу Володій, тому він побудує демократичну державу.

"У гороскопі Зеленського є з'єднання Місяця з Сатурном. Зовні він може здаватися диваком, але насправді він — досить жорстка людина, яка вміє концентрувати владу у своїх руках і ефективно управляти. І прикладом тому служить величезна та успішна структура "Квартал 95", - розповів експерт.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами Росса, Зеленського недооцінюють, думають, що він маленький, дрібний, та непоказний.

"Однак він володіє умінням керувати та, що незабаром проявиться, управляти державою. Місяць у поєднанні з Сатурном вказує на те, що людина здатна перебувати при владі, утримувати всю владу у своїх руках. Так, якщо вчора Коломойський думав, що Зеленський підвладний йому, то завтра він буде розчарований, тому що Зеленський вкаже Коломойському його місце ", - зазначив він.

Всі показники в гороскопі Володимира Зеленського говорять про одне: всі IT-технології, комп'ютерні технології, нанотехнології та всі технології, що пов'язані з майбутнім, при Зеленському будуть процвітати в нашій країні. Астролог також підкреслив, що фахівці IT-сфери, які за останні роки виїхали за кордон, незабаром почнуть повертатися в Україну.

"Володимир Зеленський — Водолій, а Водолій традиційно є знаком, пов'язаним з майбутнім, з новими можливостями, з творенням, побудовою нового. І більшою мірою все це стосуватиметься середнього класу", - уточнив астролог.

Росс також додав, що Водолій — це реформатор, тому від Зеленського ми можемо чекати реформ, причому деякі з них багатьох здивують. Крім того, Зеленський буде підтримувати діалог з народом з особливо важливих питань для держави.

"У цьому Україна стане схожа на Швейцарію, де спочатку влада цікавиться думкою народу, а потім приймає рішення ", - пояснив Росс.

Водночас астролог зазначив, що Зеленський почне свій шлях на шляху президента, коли ще на всіх ключових посадах в країні будуть перебуватимуть представники старої команди, тому на його шляху буде багато перешкод. Астролог навіть заявив, що Зеленському може навіть загрожувати смертельна небезпека.

"Для життя Володимира Зеленського існує загроза - його хочуть вбити. За інсайдерською інформацією, його намагалися вбити минулого і позаминулого тижня, його хотіли підірвати навіть на стадіоні. І ця загроза зберігатиметься для нього і надалі. Тому Зеленському вкрай важливо подбати про належну охорону", - резюмував він.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський хоче увічнити свою перемогу у назві Кварталу.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.