Перемога Володимира Зеленського кинула виклик пострадянським структурам і особливо президенту РФ Володимиру Путіну. Таку заяву зробив депутат Європарламенту від Німеччини з фракції Європейської народної партії Міхаель Галер.

Він впевнений, що перемога Володимира Зеленського на пострадянському просторі кинула виклик багатьом структурам і особливо Володимиру Путіну. Про це депутат розповів у інтерв’ю DW.

"Зеленський зробив дуже цікаву заяву. Він звернувся до громадян на пострадянському просторі й сказав: мовляв, подивіться, те, що можливе в Україні, є можливим і для вас. Таким чином він кинув виклик пострадянським структурам і особливо також Путіну," – заявив Галер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Але для Росії тут ідеться швидше про внутрішньополітичне питання", – додав він.

Галер переконаний, що у Москві зараз хочуть придивитись до Зеленського. Він виступив за діалог з Росією, адже проблеми війни та окупації спричинені саме нею.

Як відомо, Володимир Зеленський виступив за діалог із Росією, адже проблеми війни та окупації спричинені саме нею.

Нагадаємо, Зеленський назвав першого "претендента" на звільнення, - ЗМІ. Так стало відомо, що після інавгурації Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка. Окрім того слуга народу додав, що найближчим часом збере окрему прес-конференцію з приводу кадрових призначень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Дмитро Разумков, який є спікером виборчого штабу Володимира Зеленського, а в подальшому може обійняти посаду керівника АП, заявив, що єдиною державною мовою в Україні є українська.

Також портал Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.