Відоме британське видання Economist опублікувало інформацію про трьох основних ворогів майбутнього президента України Володимира Зеленського. Так, серед основних "супротивників" видання виділило "Росію, український парламент і олігархів".

Видання пише, що Верховна Рада буде залишатися ворожою до президента Зеленського. Принаймні, до парламентських виборів, які просунуть в політику багатьох прихильників Зеленського. Проте їм належить поборотися з фракцією Петра Порошенка і новою політичною силою, створеної прем'єром Володимиром Гройсманом. Також у числі конкурентів проросійські політики, які, згідно з опитуваннями у першому турі виборів, набирають 16% голосів.

Росія також спробує випробувати нового Верховного головнокомандувача України. Для цього президент РФ Володимир Путін може використовувати економічні важелі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, на думку редакції Economist, головний ворог Володимира Зеленського – олігархи. зокрема, йому належить впорається з наслідками недавнього рішення суду про порушення під час націоналізації "Приватбанку", який належав олігархам Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову.

Нагадаємо, прямому ефірі програми "Право на владу" представник команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков назвав закони, які складають основу політики Зеленського.

Разумков назвав 5 основних законів, які демонструють базову позицію новообраного президента Володимира Зеленського.

"5 пакетних законів. При чому це дійсно позиція - пакетних. Це закон про зняття недоторканності, зняття повної недоторканності з народних депутатів, це закон про зняття недоторканості з президента України, це закон про зняття недоторканності з суддів, це закон про імпічмент, і це закон про відкликання народного депутата. Так, дійсно, потрібен закон про президента, але він повинен бути в межах тієї Конституції, яка сьогодні є", - розповів Разумков.

Нагадаємо, новообраний президент України, колишній шоумен Володимир Зеленський, змінив ім'я на своїй офіційній сторінці на Facebook.

Як повідомляв портал Знай.uа міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс розповів про враження після зустрчі з Володимиром Зеленським.