Скандальний депутат партії Петра Порошенка Олексій Гончаренко оскандалився у прямому ефірі програми "Право на владу", забажавши від Володимира Зеленського, щоб той негайно подав законопроект про імпічмент президента.

У відповідь на цю заяву, член команди Зеленського Дмитро Разумков резонно відповів Гончаренку, що новообраний президент наразі не може це зробити, оскільки ще не було інавгурації.
Та Гончаренко, схоже, чув лише себе і в котре повторяв:
"Нехай Зеленський оприлюднить свій варіант законопроекту про імпічмент і ми його ухвалимо. Давайте нам цей закон і ми готові його підтримати, не тягніть час".

Українці бурхливо відреагували на нападки опального Гончаренка у Facebook.

"Гончаренко - це ганьба Одеси, хвора на голову людина, а не політик", "Гончаренко а де ти був п'ять років назад,сидів як г*вно під лопухом", "Хвора людина, лікуванню не підлягає!!! Міняє партії як хвойда!!! Ганьба!!!", - пишуть обурені користувачі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, скандальний нардеп від БПП Олексій Гончаренко влаштував справжню істерику через питання від представника штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова і ведучих телепрограми.

Про це йдеться в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, ведуча програми Наталія Мосечук зробила опальному Гончаренко кілька зауважень через постійні репліки та перебивання опонента Дмитра Разумкова.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представник партії чинного президента Петра Порошенка Олексій Гончаренко в ефірі телепрограми нарвався на жорстку та справедливу відповідь.

Також Знай.ua писав про те, що представник партії чинного президента Петра Порошенка, народний депутат Олексій Гончаренко в прямому ефірі програми "Право на владу забажав від Володимира Зеленського, щоб він негайно подав законопроект про імпічмент президента.