Володимир Зеленський хоче, якомога швидше вступити на посаду голови держави. На минулих вихідних він поставив перед фактом нинішніх голів парламентських фракцій і спікера ВР, що його дата - 19 травня. Нардепи ж не поспішають призначати на цей день інавгурацію, а пропонують замість - 28 травня. Адже тоді новообраному Президенту буде дуже складно оголосити позачергові вибори, і народні обранці ще півроку посидять у своїх кріслах.

Відразу ж підключилися і знаючі люди, які стали пропонувати ті чи інші дати. Ми ж вирішили запитати у відомого астролога Людмили Халанської та української віщунки Лани Яр, що вони думають з приводу запропонованих дат інавгурації.

Щасливий тиждень

Спершу дамо слово астрологу. Адже за її словами, ще в давнину «день інавгурації вибирали за зірками, а також за іншими прикметами.

Людмила Халанська вважає, що президент повинен слухати астрологів

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Само слово« inauguro» в перекладі з латинської означає «гадати по польотах птахів». У наш час відбувається зворотне: спочатку інавгурація, а потім трактування за прикметами і знаками, - повідомила Людмила Халанська. - Як було, наприклад, у зв'язку з вступом на посаду Петра Порошенка, коли втратив свідомість солдатів почесної варти - все побачили в цьому поганий знак, який свідчив про війну і загибелі людей у каденцію новообраного президента».

Астролог зазначила, що в травні 2019 років є цілий тиждень сприятливих днів і годин для початку нових проектів і будь-яких важливих подій.

«Це період з 11 по 17 травня, за винятком годин так званого холостяцького Місяця (Місяця без курсу), коли не бажано щось починати, а можна тільки продовжувати вже розпочате. Але цього часу не багато і він припадає з 11 по 17 травня на другу половину дня, - повідомила вона. - Однак, судячи з останніми відомостями, інавгурація ніяк не може відбутися у вдалий з точки зору астрології період. У команді Володимира Зеленського чомусь наполягають на 19 травня, ну а в Верховній Раді хотіли б відсунути цю подію взагалі на 27 - 28 травня. На жаль, всі ці дати не є придатними».

Володимир Зеленський і народні депутати поки не можуть визначитися з датою присяги

Також Людмила Халанська пройшлася по запропонованим датам.

«19 травня - пік повного місяця, в такий день в принципі не рекомендується проявляти активність, так як повний Місяць провокує вибухонебезпечні ситуації, конфлікти і підвищену нервозність. А в персональному гороскопі повний місяць - опозиція між Сонцем і Місяцем - аспект, який має безліч негативних впливів. Вступ на посаду під дією такого аспекту може спричинити за собою, зокрема, неможливість виконання даних на церемонії інавгурації обіцянок, - повідомила астролог. - Дещо інша ситуація 27 - 28 травня: в цей час буде діяти негативний аспект між Юпітером і Нептуном. Якщо каденція нового президента почнеться під негативним впливом Нептуна, то обману і інших митних, затуманених ситуацій у роки його президентства нам не уникнути. Таким чином, будь-яка дата для інавгурації після 17 травня, так чи інакше, погана».

Майбутнє покаже

Більш позитивне бачення нам представила віщунка і ведунья Лана Яр. За її словами, 19 травня - день, коли потрібно бути чесним.

Лана Яр вважає, що дати не такі вже й страшні

«День буде нести сили хоробрості, бажання взяти на себе відповідальність за долі людей, можливо, навіть поставити себе в небезпечне становище заради загального блага. Наслідки від подій даного дня важко передбачити, - поділилася вона своїми думками. - Також день протегує активним людям, радісним, живим, які вважають за краще розумні бесіди і не люблять монотонну роботу. У цей день люди будуть максимально чесні в думках, справах, словах. Однак внутрішньо нас не буде залишати відчуття психологічного конфлікту між підсвідомими переконаннями і суворим словом «треба».

28 травня, за словами Лани Яр, також не є дуже поганим днем ​​для інавгурації.

«День внутрішнього догляду в себе, бажання зупинки, обмірковування причин життєвих подій. Слід бути вкрай акуратними, оберігати себе від зайвої довірливості, проявляти максимальну мудрість. Можливі пастки недоброзичливців, - застерегла відьма. - Однак внутрішні відчуття пристрасті і любові до життя, нові захоплення, нова справа можуть наповнити силою і енергією. День протегує пристрасним, захопленим людям, які тільки починають свій шлях, і прекрасно, якщо даний шлях буде прокладений навесні, адже покровителем дня є Бог Весняного сонця Ярило».

Володимир Зеленський хоче, як можна швидше, принести присягу народу України

Можна зробити висновок, що в якій би день не пройшла інавгурація - про те щаслива ця дата була чи ні, можна буде судити тільки в майбутньому, у справах нового президента.

Як повідомляв раніше Знай.ua, обраному президенту Володимиру Зеленському потрібно якомога швидше налагодити співпрацю з Верховною Радою.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.