Нумеролог Наталія Погосова розповіла, як для Володимира Зеленського пройде перший рік на посаді і що стоїть за ім'ям і головними числами в житті новообраного президента. Про це пише "КП в Україні".

Так, нумеролог розповіла, що Зеленський "судячи з цифр", добре володіє словом.

"Судячи з цифр, він добре володіє словом і, незважаючи на те, що недоброзичливці останнім часом багато говорили про те, що він може лише повторювати завчені тексти, це не так. У ньому є сильні лідерські якості, розум, талант, прекрасні творчі і менеджерські здібності. Він емоційно стійкий, вибити грунт з-під ніг у нього непросто. А ще йому властива емпатія - люди з такими цифрами дуже часто інтуїтивно вибирають вид діяльності, за допомогою якого можуть допомагати іншим людям", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Також Погосова розповіла про силу імені Зеленського.

"Ім'я Володимир, дійсно, підсилює здібності і заповнює порожнечі в квадраті життя. Але справа в тому, що пустот в його квадраті немає, так що посилювати просто нічого. Він прийшов у це життя з неймовірно високим потенціалом".

Нумеролог розповіла про те, що ж насправді стоїть за Зеленським, яка його місія і чи "хороші" у нього цифри.

"Якщо говорити про Зеленського, то його місія – допомога людям, благодійність, а мета життя - третій Аркан Таро-нумерології. В нумерології Таро це найсильніша карта, що означає "лідер", "новатор", "першовідкривач". Така людина володіє здатністю зробити хороший продукт, що називається, з нічого. Він може не просто зробити країну кращою – він може перевернути світ, зробити щось, що до нього ніхто не робив.

Але тут важливо підкреслити, що цифри говорять лише про місії і про можливості. Цифри і здібності, дані нам природою, Богом і життям, а людина вже сама вирішує – йому діяти зі знаком "плюс" або зі знаком "мінус", перевертати світ "з ніг на голову" або "з голови на ноги", та й взагалі, чи варто цей світ перевертати", - розповів вона.

Нагадаємо, "Я – не олігарх": Коломойський приголомшив резонансною заявою.

Як повідомляв Знай.uа, 9 травня в Україні: як відзначають свято в нашій країні - історія і традиції.

Знай.uа писав, у Зеленського готують найважливіший закон для жінок: "Це не буде чимось загальним".