У День матері, який відзначається у неділю, 12 травня, новообраний український президент Володимир Зеленський привітав свою маму зі святом і виклав на своїй сторінці в Facebook архівний знімок, на якому він зовсім ще дитина.

Друзі, сьогодні - День матері. Не забудьте знайти особливі слова для тих, хто подарував нам з вами життя. Для них ми...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 12 mei 2019

У коментарі до публікації Зеленський написав: "Друзі, сьогодні - День матері. Не забудьте знайти особливі слова для тих, хто подарував нам з вами життя. Для них ми назавжди - діти. Вони люблять кожного з нас просто за те, що ми є. Вони люблять нас такими, які ми є. Не забудьте подякувати своїй мамі. Мамуля, ти у мене красотка!!!".

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Українці не змогли пройти повз публікації нового глави нашої країни і залишили під знімком безліч теплих коментарів: "Цей гарненький хлопчик тоді, напевно, ще не здогадувався, що прийшов у цей світ, щоб змінити його. Спасибі батькам! Нехай всі мами будуть здорові", "Володимир Олександрович не вчора раптом став чемним і порядним, спостерігаючи за всією його творчістю і ставленням до людей завжди був ввічливим, порядним, люблячим сином. Низький уклін мамі Володимира. Прекрасний син і сподіваюся, буде гідний президент!", "Певно Ваша мама і не знала тоді...що ВИ станете Людиною!!! За яку дякуватимуть багато матерів всієї Украіни! Честь і хвала за виховання, люьов і турботу!".

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після того, як популярний шоумен і комік Володимир Зеленський несподівано для багатьох очолив нашу країну, чимало українців задалися питанням про те, яким головнокомандуючим він стане і до чого призведе його політика. З цієї причини ми зібрали для вас вичерпне досьє і біографію новообраного українського гаранта.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента депутати досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Також "Знай.uа" писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей в Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більшість українців переконані, що це зробити необхідно, але багато хто вважає, що треба почекати до осені.