Партія "Народного Фронту" не доживе до виборів у Верховну Раду, які ймовірно відбудуться восени. Політсила як така не братиме участі у парламентських вибора, оскільки відбудеться ребрендинг партії.

Про це заявив депутат від "Народного Фронту" Георгій Логвинський в ефірі "Громадського".

"Народний Фронт" взагалі як "Народний Фронт" більше не буде існувати на наступних виборах. Буде стовідсотковий ребрендинг, я думаю, що зміняться гравці. Думаю, що буде об’єднання з іншими політичними силами і ми побачимо певний блок або об’єднання, які можуть бути представлені на наступних парламентських виборах», — сказав депутат.

На питання ведучого, хто має стати лідером цього майбутнього об'єднання, Логвинський відповів:

"Я впевнений, що лідери «Народного Фронту», вони так само будуть підтримувати (новий формат, ред.)... Зараз, на скільки я чув, ідуть перемовини з прем'єр-міністром паном Гройсманом, частиною "Блоку Петра Порошенка", можливо... Може, навіть з Юлією Тимошенко ідуть якісь розмови".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще