Нещодавно з'явилася інформація, що відомий український співак, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук планує йти на парламентські вибори в Україні з новою політичною силою, яка називається "Голос". Співак вирішив запросити українців на зустріч, "щоб почути новий голос".

Відповідний допис Вакарчук опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Друзі, приходьте завтра на оглядовий майданчик біля музею історії України, щоб почути разом зі мною новий голос", – йдеться у дописі.

Українці неоднозначно розділилися на таке повідомлення виконавця. Дехто підтримав рішення Вакарчука йти в політику, інші ж залишили саркастичні коментарі під дописом. Також люди залишилися незадоволені часом, який Святослав Вакарчук обрав для зустрічі. Адже це будній день, ранок — час, коли більшість працюють.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Що порох дозволив іти на вибори ???", - запитує користувач мережі Сергій Черкашин.

"Лялька ти потрошенківська! Ти втратив всілякі шанси на успіх! Як і твій ще нинішній бос на банковій! Не ганьбися! Йди геть! Твій час минув! Неприкольщик зас*аний! З тебе такий політик, як з Порошенка моральний авторитет!" - гнівно обурився Петро Ждан.

"Рада Вас вітати. Судячи з коментарів, тепер доведеться чути багато бруду. Тримайтеся. Дуже шкода, що в робочий час", - заявила Світлана Деденко.

"Була людина поважна і та зкурвилася під Порошенком. За скільки продався, Славко?" - написала у коментарях Ріна Чупріна.

Варто зазначити, що зараз вже ходять чутки про офіс в Києві, до того ж, в одному бізнес-центрі з главою Кабміну Володимиром Гройсманом. Політичні експерти у свою чергу заявляють, що цей анонс буде використаний для спостерігання за реакцією українців. Після цього Вакарчук вже вирішуватиме, чи піде він на вибори чи ні.

Нагадаємо, наміри Вакарчука не стали сюрпризом для громадськості. Після того, як він відмовився брати участь у виборах президента, багато політичних експертів прогнозували його появу в парламенті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Майкл Щур розніс відеозвернення Вакарчука

Також Знай.ua писав, Тарас Чорнорвіл пояснив похід Вакарчука в Раду його власними амбіціями.