Сьогоднішні дії партії Яценюка-Парубія в парламенті увійдуть в історію не лише українського, а й світового парламентаризму як цинізм 80 левела. Загальновідомо, що коаліції фактично не існує вже кілька років, а юридично – ніколи й не існувало, оскільки немає документу з переліком депутатів,які мали б брати на себе відповідальність за рішення, прийняті Верховною Радою, Урядом та Президентом.

Про це пише Микола Томенко в особистому блозі.

Особливо смішно виглядають заяви політиків, які говорили про свою жорстку і непримиренну опозиційність до новообраного Президента, діючого уряду, а нині збираються створити нову коаліцію. Це вже явно занадто.

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

Очевидно, що нову коаліцію мають сформувати не циніки, а український народ, проголосувавши за новий парламент, який зможе створити світоглядно проукраїнську, проєвропейську опозицію, коаліцію та уряд.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще