Замість Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському телеканалі продемонстрували знімок киянки Людмили Капустяної. Це стало приводом для жарту коміка студії "Квартал 95" Євгена Кошового, який висміяв помилку в програмі "ЧистоNews".

Гуморист звернув увагу на те, що в результаті прикрого непорозуміння у новообраного гаранта можуть виникнути проблеми з дружиною: "Цілком можливо, що через те, що хтось не перевірив інформацію комусь, перш ніж почати вирішувати державні конфлікти, спішно довелося врегулювати сімейні".

Людмила, яка з вини російських ЗМІ стала "дружиною" Володимира Зеленського, поставилася до ситуації з гумором. Повідомлення про це вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі і написала: "Дуже смішна ситуація! Може це хороший знак для мене?! Зустрічаю сьогодні знайому, а вона каже, що мене на ОРТ показують, як першу леді України (моя фотографія і підпис — Олена Зеленська). Для глядачів цього каналу, дружина президента виглядає саме так!".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після того, як популярний шоумен і комік Володимир Зеленський несподівано для багатьох очолив нашу країну, чимало українців задалися питанням про те, яким головнокомандуючим він стане і до чого призведе його політика. З цієї причини ми зібрали для вас вичерпне досьє і біографію новообраного українського гаранта.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у новому зверненніВолодимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента депутати досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Також "Знай.uа" писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей в Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більшість українців переконані, що це зробити необхідно, але багато хто вважає, що треба почекати до осені.