Журналіст Олександр Дубинський поділився враженнями від інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася у понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідним відео він поділився на своєму Уoutube-каналі.

"Друзі, я вас усіх вітаю із остаточним "прощавай" Порошенка і інавгурованим президентом Зеленським, який зробив те, про що ми мріяли протягом 28 років - він позбавив нас від комуністично-олігархічної, кумівської та злодійської системи. Те, як сьогодні Зеленськй заходив у Раду, те, як депутати йому не аплодували, ці жалюгідні хлопки, коли він сказав, що розпускає парламент, а Кабміну варто подати у відставку - пики цих п**арасів, сидячих у Раді, із яких, я упевнений, жоден не голосував за Зеленського, - це дорогого коштує. Це коштувало нашої з вами боротьби для того, аби подивитися, як їх зливають в унітаз", - відзначив Дубинський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Журналіст вважає, що президенство Зеленського стане новою точкою відліку для України.

"Процес не буде простим, складнощів перед Зеленським зараз дуже велика кількість. Але вдумайтеся лише - іще рік тому ніхто із нас не міг навіть уявити, що звичайний пацан із Кривого Рогу, нехай навіть успішний шоумен, може стати президентом. Подивитися на усі оці пісні пики, коли їх відривають від кормушки - це безцінний кайф", - підкреслив журналіст.

"Я впевнений, що у Зеленського усе вийде. Чому? Та хоча б тому, що він - не людина системи. Він не знає, що робити з усіма корупційними схемами і як це працює. Він не брав хабарі, не розпилював оборонку та не займався переполовинюванням бюджету", - резюмував журналіст.

Нагадаємо, шостий президент України Володимир Зеленський звернувся до українців під час церемонії інавгурації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.