У четвер, 23 травня, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному виставковому центрі на заході іForum 2019.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Темою для виступу слуга народу обрав "Гарант інновацій: створюємо майбутнє разом".

Володимир Зеленський розповів про моделі "Електронного уряду", про впровадження нових технологій в політику і роботу чиновників, документообіг, реєстраційні списки і так далі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами слуги народу, сьогодні Україна відстає в питаннях впровадження "Електронного уряду".

"Ми повинні зробити "країну в смартфоні", "уряд у смартфоні". Пора це зробити й впровадити на чотирьох рівнях. Від консультацій до контролю над роботою державних органів", – зазначив Зеленський.

Владимир Зеленский приехал на iForum2019: смотрим онлайн!

Geplaatst door Сегодня op Donderdag 23 mei 2019

Свій виступ президент збагачував жартами та гумором.

Володимир Зеленський з доповіддю «Гарант Інновацій: створюємо майбутнє разом» на iForum 2019.

Geplaatst door Команда Зеленського op Donderdag 23 mei 2019

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на відмову Верховної Ради голосувати за законопроект про зміни до виборчого законодавства, який він подав до парламенту у середу, 22 травня.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією глава держави поділився на своїй сторінці у Facebook.

Слуга народу закликає, щоб на виборах у Верховну Раду українці обрали політиків, здатних змінити країну.

"Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі. То що? Зробимо їх разом? 21 липня! ", - звернувся до українців президент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Верховна Рада
Верховна Рада

Також він окремо попросив депутатів не розслаблятися та протягом двох найближчих місяців ухвалити ряд важливих законів, зокрема про скасування депутатської недоторканності, ввести кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та нарешті прийняти довгостраждальний виборчий кодекс.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.