Президент України Володимир Зеленський у своїй промові під час сьогоднішнього виступу на iForum назвав Великобританію "старенькою" і отримав відповідь від британського посла в іронічній формі.

Зеленський пригадав, що Великобританія зуміла прожити цілий тиждень без вугілля і таким чином показала, що “весь світ відходить від нього“. Посол підтвердила слова Зеленського і додала, що рада тому, що він “звертає на це увагу“.

зокрема, він заявив, що "старенька Великобританія зовсім недавно прожила тиждень без вугілля".

"Це унікальна подія. Вперше з 1882 року. За два роки до цього вони провели експеримент і добу прожили без вугілля. Британці показують, що весь світ відходить від вугілля. У них Роттердам-, у нас Роттердам+", - наводить слова Зеленського ВВС Україна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Існує відчуття, що люди інновацій і політики живуть на різних планетах. У плані інновацій і діджиталізацій хтось один нічого не змінить, у вас всіх разом мізків багато більше, ніж у мене. Не можу пообіцяти золоті гори, що у нас протягом року відкриється тисяча заводів Tesla, у нас буде Hyperloop, а Ілон Маск буде розрізати стрічку і буде міністром інновацій", - сказав Зеленський.

Посол Великобританії Джудид Гоф досить швидко відреагувала і відповіла йому іронічній "фотожабой". Вона опублікувала фото в Twitter з питанням: "Старенька?". Це ж питання задає потрапив у наш час цареві одна з героїнь знаменитого фільму Леоніда Гайдая "Іван Васильович змінює професію".

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що запускає проект під назвою "Ліфт" - в рамках його ідеї "держава в смартфоні".

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс.