Щоб зберегтися на посаді мера Києва після програшу Порошенко, команда Кличка готова профінансувати грошима Столара парламентську кампанію Тимошенко і забезпечити їй підтримку в Києві. Про це стало відомо із відео у програмі Дубинский зашкваривает під назвою "Кличко ведёт переговоры с Тимошенко об объединении".

"Нагадаю, на столичний штаб Тимошенко працювали люди Столара - Алла Шлапак та Денис Комарницький, куратори "бабусь Черновецького". В замін кличківці хочуть записати у список БЮТ самих близьких до запобіжний людей, і хочуть "дах" для Кличка на перевиборах мера", - йдеться у відео.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

За словами Дубинського, Юлія Тимошенко зараз активно шукає спонсора своєї парламентської кампанії і Віталій Кличко готовий профінансувати грошима Вадима Столара. А за це отримає можливість вести партійний список БЮТ наййближчих людей і отримає можливість сидіти у кріслі мера.

Дубинський навіть назвав прізвища тих рішал, кого через БЮТ хоче завести у парламент.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що в минулому році в Давосі Віталій Кличко пояснив, що він не звертає уваги на жарти про те, як він розмовляє.

"Мені можуть говорити, що я не Цицерон, не дуже красиво говорю. Але мені все одно на оцінки того, як я розмовляю. Головне - як оцінюють те, що я роблю. Важливий результат справ, а не слова", - сказав тоді столичний мер.

Нагадаємо, Віталій Кличко видав черговий "перл": відповідаючи на питання про декомунізацію знаменитої арки Дружби народів та монументу Батьківщина-Мати, мер Києва заявив, що необхідно створювати нові пам'ятники, які б "дійсно погрожували", маючи на увазі слово "прикрашали".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Кличко потішив українців черговим перлом про калоші,який виявився ще крутішим, ніж легендарний "завтрашній день", в який, за словами мера "не всі можуть дивитися.

Також Знай.ua в честь дня народження Віталія Кличка зібрав найкращі словесні ляпи київського мера.