Телеведуча Наталія Мосейчук вказала на місце депутату від фракції "Народний фронт" Андрію Тетеруку на программі "Право на владу". Так, Тетерук розкритикував пораду Юлії Тимошенко "стати голубами миру" на початку війни на Донбасі.

"Минулого разу ми зателефонували вам і ви сказали, що прийдете на ефір. Потім ви перетелефонували через кілька годин і сказали, що втратили голос тільки для того, щоб на наступний ранок сказати, що "Народний фронт" виходить з коаліції. Будь ласка, перестаньте дурити людей. Якщо ви хочете ці шаблі влаштовувати, збирайтеся в кулуарах Верховної Ради, поки ви ще можете це зробити. Якщо ви говорите про голубів світу, то хіба українці билися за Крим? Вони пішли з ганьбою", - заявила телеведуча.

Крім того, за словами Мосейчук, багато політиків на недавніх виборах програли, тому що не зрозуміли, що з людьми треба говорити "людською мовою" і не обманювати їх.

Нагадаємо, у Зеленського поставили крапку в питанні про референдум.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського чітко відреагували на заяви про відставку.

Також Знай.uа писав, Зеленський звільнить Богдана, але за однієї умови.