Президент України Володимир Зеленський розповів, що одним з головних пріоритетів його роботи є український кінематограф. Про це пише Політека.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Кінематографічний тиждень в Україні. У четвер — 100-річчя Одеської кіностудії, вчора — відкриття 48-го Міжнародного кінофестивалю Молодість. Вітаю всіх кінематографістів. Серед них я був нещодавно. І всіх простих любителів кіно, серед яких віднедавна я опинився", – зазначив він.

У той же час Зеленський заявив, що саме кінематограф є одним з пріоритетів його президентства.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Волоимир Зеленський

"Підтримка українського кіновиробництва — одне з пріоритетних завдань. Чекаємо крутих фільмів на екранах, високих бокс-офісів і міжнародних нагород. А головне — на глядачів у кінотеатрах, які будуть вибирати наше кіно. Кіно, зняте в Україні", – підкреслив він.

Нагадаємо, представник Зеленського зазначив, що доцільно переглянути кількість народних депутатів у зв'язку з скороченням кількості населення. Відповідну заяву зробив представник президента України Володимира Зеленського в парламенті Руслан Стефанчук.

Він підкреслив, що в суспільстві обговорюють кількість народних депутатів, яким раніше делегували свої повноваження. Представники президента у Верховній Раді вважають, що 450 депутатів було цілком достатньо, коли українців насчтывалось 52 мільйони.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського вперше розповіли про нові тарифи.

Також Знай.ua писав, що пост Зеленського про Київі викликав запеклі суперечки.