Український президент Володимир Зеленський не планує вносити заяву про звільнення генерального прокурора України Юрія Луценка, оскільки впевнений, що чинний парламент її не підтримає.

Про це стало відомо завдяки заяві лідера партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова, яку він озвучив в ефірі одного з українських телеканалів.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

За словами Разумкова, Рада відмовилася підтримати законодавчі ініціативи президента, тому кадрові призначення в ній обговорюватися не будуть.

"Дивлячись на те, як Рада проголосувала за інші звернення президента, ми прекрасно розуміємо, що відбуватиметься далі. Були окремі депутати та окремі політичні сили, які в повному обсязі або частково виконали ті обіцянки, які відкрито давали президенту в рамках відбулися в АП. А більша частина зробила все більш звично — проголосували і спробували на цьому попіаритися. Влаштовувати додаткові шоу, пов'язані з відставкою - я не думаю, що це буде правильно", - розповів Разумков.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, команда Зеленського: хто входить в оточення нового президента.

Як повідомляв Знай.uа Романенко пояснив, чому Порошенко може забути про реванш на виборах.

Знай.uа писав, колега Зеленського із Кварталу 95 йде в політику: хто він і що про нього відомо.