Популярна співачка Оля Полякова заявила про своє бажання йти у політику. Вона збирається створити власну партію. Про це артистка розповіла в інтерв'ю телеканалу "Наш".

Полякова вважає, що Україна – глибоко матріархальна країна, яка грає в патріархальне суспільство. За її словами, українські жінки давно стали незалежними.

"Жінки сьогодні заробляють, тягнуть на собі сім'ю, турботи про дітей, про чоловіка, при цьому встигають добре виглядати, і при цьому всі піддаються тому самому гендерному шовінізму в суспільстві, яке тримається на наших плечах", – сказала Полякова.

Також вона додала, що її не влаштовує те, що правила придумують чоловіки і вважає, що гендерна квота в парламенті повинна бути не менше 50%.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Тому сьогодні ця патріархальна історія не працює, і воно муляє всіх жінок. У нас жінка нічого не вирішує, всі правила придумують чоловіки. Влаштовує це жінок? Особисто мене – ні... Мені здається, пора пускати жінок у політику... Жінка – сіль землі цієї країни. У нас щось там з газом не дуже, з нафтою не дуже, з корисними копалинами. Але про те, що у нас гарні баби, знає весь світ. Так чому нами продовжують керувати чоловіки? Вони борються в Раді за 30% жінок. Чому за 30? Тобто ми тільки на 30% – люди? А на 50 ми не можемо?" – заявила Полякова.

Співачка підкреслила, що буде лідером саме жіночої партії.

"В жіночій партії неможливе просування по сходах через домагання чоловіка, в жіночій партії неможливе просування за гендерною ознакою. Я хочу зробити свою команду. Якщо ми встигнемо, якщо у нас вийде – ми спробуємо. Ні – ми просто будемо готуватися, напрацьовувати політичну вагу, політичну платформу, будемо рости, щоб партія жінок України була реальною силою в країні", - пояснила Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Віктор Павлік можуть з'явитися на парламентських виборах 2019.

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України". Гучну заяву співачка зробила під час доповіді на Форумі Жіночого Партнерства.

Також портал Знай.uа писав, що суперблондинка налаштована рішуче, адже її надихає приклад колишньої колеги "по цеху" - шоумена Володимира Зеленського.