Телеграм-канал Шепутн підбив підсумки роботи Кабінету міністрів України, після того, як Володимир Гройсман зробив заяву про відставку. Зокрема, йдеться про незаконні тарифи і ціни на газ, які розоряють українців, а також банкрутство країни загалом і багатомільярдні борги перед країнами Заходу.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Короткі підсумки роботи уряду Гройсмана:

  • були затверджені незаконні тарифи і ціни на газ, які розоряють українських громадян і підприємства;
  • близько 10 млн українців покинули рідну країну заради пошуку хоч якоїсь роботи і заробітку;
  • більшість громадян не можуть оплатити житлово-комунальні послуги, і на сьогодні борг по ЖКГ дорівнює 70 млрд грн;
  • дії уряду Гройсмана призвели до банкрутства країни і багатомільярдними боргами перед країнами Заходу;
  • завдяки роботі уряду Гройсмана Україну визнали найбіднішою країною Європи і однією з найбідніших країн світу.

До переліку "досягнень" можна додати і фантастичні обіцянки про зарплати у 600 доларів із реальною у 4 тисячі гривень, і "мрії" про тисячі кілометрів відремонтованого полотна українських доріг, і обіцяний "економічний прорив" України. Натомість українці отримали бідність, заробітчанство за кордоном та втрату довіри до влади.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Ми ще довго будемо дізнаватися новини з горезвісного засідання уряду 22 травня. Уряд зменшив суму коштів на виплату субсидій на 8 мільярдів гривень", - написав він.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман зробив заяву про своє остаточне рішення подати у відставку. Засідання Верховної Ради, на якому вирішувалося питання про це, проходить 30 травня і привернула увагу багатьох українців, які стежать за цим в режимі онлайн. Прем'єр-міністр заявив, що прийме будь-який вирок Ради про його відставку з поста глави уряду. А Верховна Рада не підтримала рішення про відправку прем'єр-міністра у відставку.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Як повідомляв "Знай.uа", мати полоненого українського моряка розповіла шокуючі деталі.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву.