Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Дмитрука з посади голови Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області.

Про це стало ясно з повідомлення прес-служби АП.

Розпорядження опубліковано 31 травня.

"Відповідно до частини третьої статті 154 Кримінально-процесуального кодексу України відсторонити Дмитрука Сергія Васильовича з посади голови Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області", – говорить указ №56/2019-рп.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Наголошується, що голова Коростенської райдержадміністрації в Житомирській області Сергій Дмитрук та начальник відділу РДА було затримано при отриманні хабара у розмірі 1,5 тис. дол.

Генеральна прокуратура України наводить дані, що чиновники ще на початку березня зажадали від заявниці хабар за те, що вони нібито посприяють видачі землі на території району.

Хабар викрито 23 квітня. Чиновники були затримані, а предмет злочину вилучено.

Нагадаємо, Підлеглі Рожкової і Смолія попалися на хабарах

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський стривожив гучною промовою в США

Також "Знай.ua" писав про те, що Жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати