Співвласник студії Квартал 95 і друг новообраного президента Володимира Зеленського Борис Шефір розповів про плани на майбутнє і яку роль у долі проекту зіграє слуга народу, передає КП в Україні. Сам він зазначив, що йти у політику не хоче.

"Досить бути чесною і сумлінною людиною, і можна будь-яку справу підняти. Вискочка — це не страшний діагноз. Така людина бере на себе сміливість і вилазить", - пояснив він на питання про те, чи вважаються його команду вискочками в політиці.

Він розповів, як тепер буде функціонувати студія і будуть вони пародіювати чинного президента, як робили це з попередніми політиками.

"Вова не смішний. Його дуже важко пародіювати. Він не говорить дурниць... Він смішний тільки на сцені, коли когось пародіює. А так він не буде, як Кличко, говорити різну нісенітницю або, як Ляшко зі своїм андеґраундом. Але пародію на Володю ми вже придумали. Хто буде його пародіювати — не скажу", - розповів він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, Шефір розповів, що вони будуть робити з роботою на російський ринок. Так, він зазначив, що для виходу на ринки інших країн потрібно 10-15 років, хоча і це у них в планах є.

"Ми виробляємо в своїх інтересах. Ми на них заробляємо. Знаєте, скільки коштує серія однієї четырехсерийки? 40–50 тисяч доларів середня ціна по Україні, яку готовий платити будь-який канал. Деякі взагалі ставлять 20 тисяч. А російський канал платить 200 тисяч. Ви розумієте наскільки буде відрізнятися якість? Я зняв за 200 тисяч, продав — і ці гроші прийшли в країну... І я ще заплачу податки, влаштую на роботу 2,5 тисячі осіб (стільки у нас зараз працює)", - пояснив він.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.