Заступник глави АП часів Януковича, юрист Андрій Портнов, повернувшись в Україну, оголосив "полювання" на найбільш одіозних представників режиму Яценюка-Порошенка. У п'ятницю, 31 травня він опублікував в мережі "злив" компромату на соратника Арсенія Яценюка, нардепа від Народного фронту Сергія Пашинського.

Аудіофайл розмови, записаний оперативниками СБУ, за слосам Портнова, надіслав йому очільник СБУ Василь Грицак. Цей ролик Портнов опублікував в своєму Telegram-каналі.

"Друзі, хочу подякувати Главі СБУ Грицаку за хорошу роботу і цей прекрасний аудіофайл", - написав Портнов.

"У розмові прекрасно все, - як годував з руки депутатів, призначав начальників поліції, безстрашно ображав і давав завдання голові НАБУ. Трохи незрозуміло, чому називає Посла повією і Генерального прокурора гомосексуалістом, але це мабуть витрати виробництва або така подяка за закриття кримінальної справи про стрілянину Пашинського в київського перехожого ", - додав Андрій Портнов.

Зокрема, з розшифровки випливає, що "старої повією" голос, подібний на голос Пашинського, називає екс-посла США в Києві Марі Йованович, а нардепів-єврооптимістів Сергія Лещенког і Мустафу Нацема назвав "інструментами США зі знищення української еліти".

Також голос, подібний на голос Пашинського, звинувачує українських активістів-антикорупціонерів в тому, що розгорнута ними кампанія проти чиновників з уряду Яценюка привела до влади Коломойського і Зеленського, які "отримали дивіденди".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, соратник Януковича юрист Андрій Портнов повернувся до України

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Порнов прокоментував скандал у АП президента, звідки Петро Порошенко вивіз обладнання

Також Знай.ua писав, глава СБУ Василь Грицак подав у відставку.