Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою зворушливо привітали українців із Днем захисту дітей, який відзначають сьогодні, 1 червня.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Відповідну публікацію слуга народу опублікував на своїй сторінці у Іnstagram.

"Щоб краще розуміти дітей, треба інколи й самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якою вони будуть пишатися!", - написав президент під ніжним сімейним фото.

Популярні новини зараз
З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Захоплені зворушливою "сімейною сагою" та привітанням президента українці взялися коментувати допис Зеленського, відзначивши, що Володимир - турботливий батько та прекрасний сім'янин.

Варто додати, подружжя Зеленських виховує двох дітей – доньку Сашу 2004 року народження та сина Кирила, який народився у 2013 році.

Нагадаємо, новообраний президент України і зірка студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фото дружини Олени в купальнику і без макіяжу.

Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська, перша леді України

Відповідні кадри опубліковані в мережі.

Варто відзначити, що протягом останнього часу дружина переможця виборів президента Володимира Зеленського Олена все частіше з'являється на публічних заходах. Зазвичай вона віддає перевагу досить стриманому стилю, проте, мало хто бачив, як виглядає перша леді в повсякденному житті.

Відомо, що акаунт Олени в соціальній мережі закритий, проте Володимир іноді ділиться знімками з нею. Так, під одним із фото Володимир Зеленський привітав з днем народження дружину учасника студії "Квартал 95" Олександра Пікалова — Ірину.

Як повідомляв "Знай.uа", в мережі з'явився раніше невідомий знімок дружини Володимира Зеленського. Фото у своїх соцмережах опублікував голова Асоціації споживачів енергетики і комунальних послуг Андрій Герус, що входить в команду новообраного президента по енергетиці.

Також портал "Знай.uа" писав, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.