Президент України Володимир Зеленський вимагає від Служби безпеки України протягом двох тижнів продемонструвати перші результати роботи.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Володимир Зеленський зустрівся з тимчасово виконуючим обов'язки голови СБУ Іваном Бакановим й обговорив питання боротьби з контрабандою.

"Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини, а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти - виконуючий обов'язки голови СБУ. Я хочу, щоб не тільки я поважав тебе як друга, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ. Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою" - підкреслив президент.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Окрім цього, Зеленський додав, що в першу чергу потрібно довести порядність працівників СБУ. За його словами, важливо, аби вони працювали на благо України незалежно від прізвища президента.

"Є великий запит на справедливість. Ми повинні показати суспільству, що СБУ дійсно працює. Хочеться, щоб весь світ бачив, що ми почали з чистого аркуша будувати Україну", - зазначив глава держави.

Іван Баканов
Іван Баканов

Зі свого боку Іван Баканов зазначив, що контрабанда і тіньова економіка, які знекровлюють країну, повинні бути подолані.

"СБУ зробить все можливе для того, щоб виконати ваші доручення якомога швидше", - заявив він.

Він зазначив, що буде прагнути культивувати в Службі безпеки людські цінності.

"Ми завжди говорили один одному правду, не давали говорити неправду іншим. Ми ніколи не крали, не давали красти іншим і завжди залишалися людьми. Мені здається, що пріоритетом роботи СБУ повинні бути такі цінності. При будь-яких обставинах ми повинні залишатися людьми", - підкреслив Баканов.

Нагадаємо, що ми писали: Іван Геннадійович Баканов: біографія і досьє на засновника Квартал 95 і лідера партії "Слуга народу".

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, колгоспні наїзди Омеляна на Зеленського рознесли в Facebook: "Прищавий юнак".