Президент Володимир Зеленський визначився із особистим прес-секретарем - речницею слуги народу незабаром стане журналістка Юлія Мендель.

Про це повідомили у Адміністрації президента.

У Адміністрації глави держави відзначають,що відповідний указ про призначення Мендель мають опублікувати 3 червня о 13.30.

Журналістка виграла конкурс на посаду, який новообраний президент оголосив місяць тому, 30 квітня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кілька днів тому користувач Facebook Ілля Осадчук зазначав, що конкурс на посаду виграла Мендель, але не вказав, звідки у нього ця інформація.

Нагадаємо, новообраному президенту Володимиру Зеленському, який напередодні оголосив про те, що шукає у свою команду прес-секретаря, надіслали понад три тисячі резюме.

Володимир Зеленський

Про це розповіли у штабі Зе!Команди.

У повідомленні йдеться, що резюме надіслали відомі блогери, журналісти, піар-менеджери, телеведучі та актори. Імена в команді переможця виборів називати поки не хочуть.

Також у Зеленського розповіли, як претендентів будуть "відсіювати" далі. Топ-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань, наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Оцінювати їх будуть експерти по роботі з персоналом та члени команди Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як повідомляв раніше Знай.ua, український олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Саме аудиторія цього телеканалу була електоратом Порошенка.

Про це Коломойський розповів в інтерв'ю виданню Bihus.info, яке опублікували 2 травня.

За словами олігарха, чинний гарант програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1".

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.