Юрист Андрій Портнов звернувся до українців перед парламентськими виборами із закликом "завадити реваншу" політичної партії колишнього президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко

Відповідною публікацією він поділився у своєму Тelegram-каналі.

"Друзі, важливе завдання. Відразу після з'їзду БПП по висуненню кандидатів у депутати, потрібно ідентифікувати кожного учасника цієї злочинної організації і буквально вивернути всіх навиворіт. Незаконні доходи, крадіжки, офшори, відмивки, афілійовані особи і біографії до десятого коліна. Саме від нас і нашої активності залежить, щоб вони не подолали п'ятивідсотковий бар'єр і повністю зникли з політичної карти України", - написав Порнов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, юрист Андрій Портнов опублікував документи, які свідчать про те, що у той час, як у серпні 2015 року на Донбасі гинули українські військові, "головнокомандувач" Петро Порошенко займався переоформленням своєї панамської торгової компанії.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією Портнов поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, як і обіцяв, починаємо комплекс міжнародних навчально-виховних заходів щодо Порошенка. За посиланням публікую нотаріальний документ, який свідчить, що в квітні 2015 року, коли в зоні АТО гинули українські військові, Порошенко переоформлював свою панамську торгову компанію UKRPROMINVEST HOLDING LTD в нове офшорне підприємство BATTERY INVESTMENT CORP. Документ тут: http://bit.ly/2WhT6eL", - написав Порнов із посиланням на джерело.

Юрист підкреслив, що головною метою нової компанії було заволодіння Порошенко торговими і промисловими активами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.