Президент України Володимир Зеленський поставив перед Службою безпеки України чітке завдання: вивести бізнес з тіні, оскільки саме це є основною бідою країни.

Про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки голови СБУ Іван Баканов під час брифінгу.

"Сьогодні проходила зустріч з Президентом України, і Президент України поставив перед службою досить чітке завдання: перше - це подолати корупцію, яку Президент вважає основною бідою України. Оскільки саме вона не дає можливості справедливо розподіляти основні соціальні блага , такі як справедливість і безпеку. Більше не буде ніяких "кришувань", ніяких "смотрящих" ні за якими бізнесами, ні за якими тіньовими оборудками. Наше головне завдання - вивести тіньовий бізнес з тіні, тому що саме він являється кормовою базою для корупції ", - заявив Баканов.


Він також запевнив, що СБУ "більше взагалі ніколи не буде озиратися ні на які прізвища", в боротьбі з корупцією буде діяти рішуче і впевнено, але виключно в рамках законодавства.

Крім того, Баканов запросив працівників ЗМІ, які займаються журналістськими розслідуваннями, до співпраці і закликав надавати будь-які матеріали щодо злочинів посадових осіб.

Іван Баканов

Нагадаємо, Гелетей попередив Зеленського про велику небезпеку в разі перенесення АП з Банкової

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua,у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський визначився із особистим прес-секретарем - речницею слуги народу незабаром стане журналістка Юлія Мендель.