Президент України Володимир Зеленський прокоментував чинний український уряд. Зокрема, він розповів свою думку про в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун.

Про це він розповів у ефірі "Сніданку з 1+1".

Журналісти запитали, як він ставиться до Уляни Супрун. На що Зеленський зазначив, що радий, що його родину лікує інший лікар.

"Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, так, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї", - сказав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Ймовірно, президент мав на увазі інцидент, який стався на англійській телеканалі BBC у травні 2018 року. Тоді Супрун почала згадувати історичні факти Британії, називаючи їх реформи 1948 року "доктором смерть", журналіст зробив ремарку, що також зараз називають і саму Уляну Супрун, на що вона посміхнулася і це ніяк не прокоментувала.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Водночас Володимир Зеленський висловився і про міністра освіти Лілії Гриневич. За його словами, про неї він чув багато хорошого, хоч вони й не знайомі особисто. Також Зеленський назвав професійним дипломатом главу МЗС Павла Клімкіна та зазначив, що пропонував йому залишитися в політиці.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.