Президент Володимир Зеленський планує зустрічі з керівництвом ЄС і НАТО - генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером, головою Європейської Ради Дональдом Туском, Європейським комісаром з питань євро і соціального діалогу Валдіс Домбровскіс і своїм колегою президентом Польщі Анджеєм Дудою

Головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Про це в Facebook повідомила прес-секретар Глави держави Юлія Мендель.

"Президент говорив про це в своїх заявах під час виборчої кампанії, в ході телефонних розмов із західними лідерами. Під час візиту це буде підтверджено на рівні особистих контактів", - написала вона.
За словами прес-секретаря Зеленського, на зустрічах з керівництвом ЄС і НАТО президент планує наголосити, що нове керівництво держави взяло курс на глибинні перетворення і корінні реформи, зокрема - безкомпромісну боротьбу з корупцією.

"Президент очікує від зарубіжних партнерів підтвердження подальшої підтримки України в боротьбі з російською агресією, а також фінансової, організаційної та експертної допомоги процесу реформ в Україні", - написала вона.
Нагадаємо, Гелетей попередив Зеленського про велику небезпеку в разі перенесення АП з Банкової

Як повідомляв портал Знай.ua,у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Також Знай.ua писав, Зеленський визначився із особистим прес-секретарем - речницею слуги народу незабаром стане журналістка Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще