В Одесі чиновники рекламують віче, яке збирається провести політична партія "Довіряй ділам" Геннадія Труханова і Геннадія Кернеса.

Відповідний запис з рекламою був опублікований в Facebook Суворовської райадміністрації Одеської міськради.

"Партія "Довіряй ділам" проведе другий етап об'єднавчого з'їзду на Потьомкінських сходах, 9 червня о 17.00. Нова політична сила повинна об'єднати представників місцевого самоврядування, керівників українських міст і народних депутатів. З'їзд відбудеться з двох частин. Офіційної частини та концерту за участю українських артистів – Ірини Білик, Макса Барських і Валентина Куби. Запрошуємо одеситів взяти участь в одеському віче, і насолодитися творчістю відомих виконавців", - повідомляється в запису.

Нагадаємо, що Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Також Знай.uа писав, що загальну партію для участі у парламентських виборах домовилися створити міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов.