Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з американським сенатором-республіканцем Робертом Портманом розповів про потребу української армії в нових системах озброєнь.

Про зустріч з українським президентом і про свої враження від неї Роберт Портман розповів американським журналістам, пише C-SPAN. Уточнюється, що сенатор приїхав на зустріч до Києва, де він зустрівся з Зеленським і вони "відверто поговорили".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час виступу в Сенаті Портман сказав, що Зеленський відверто говорив про хоробрість українських військ, а також про російській пропаганді уздовж східного кордону і способах протистояти їй.

За словами Портмана, Зеленський у "відкритій розмові" визнав, що українська армія дуже смілива, але потребує нової техніки. Портман додав, що вони також розмовляли з Президентом України про "російську пропаганду вздовж східного кордону".

Сенатор зізнався, що Зеленський йому сподобався і він навіть був "вражений зустріччю" з ним.

"Ми розмовляли близько години і обговорювали широкий спектр тем", - підсумував Портман.

Нагадаємо, Зеленський прийняв американського сенатора Роберта Портмана 30 травня. На зустрічі обговорювалися парламентські вибори і ситуація на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський сенатор Роберт Портман прокоментував зустріч із Володимиром Зеленським

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua писав, Туск після зустрічі з Зеленським зробив важливу заяву щодо України