Радник президента Володимира Зеленського з правових питань Ірина Венедиктова розповіла, що буде з субсидуванням населення України.

Володимир Зеленський

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну заяву Венедиктова озвчила у коментарі для ЗМІ.

У зв'язку з низьким рівнем життя в Україні, субсидування населення буде продовжено, заявила радниця Володимира Зеленського.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Венедиктової, в Україні неможливо обійтися без програми державної підтримки населення, тому партія “Слуга народу“ буде відстоювати соціальні гарантії та субсидії для населення.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми зараз без цього не можемо обійтися. Як ми можемо відмовити людям, які стоять на краю виживання? За податками також у нас є досить складна система. Про це треба говорити окремо, тому брати все під одну гребінку не можна", - повідомила Венедиктова.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував невтішні новини з Донбасу, де під час обстрілів загинуло двоє українських військових.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

Глава держави вважає, що артилерійський обстріл бойовиками українських позицій на Донбасі, внаслідок якого загинуло двоє військових ЗСУ і ще восьмеро отримали поранення, свідчить про те, що РФ втратила контроль над "цими підрозділами".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кричуще порушення Мінських угод – застосування артилерії – свідчить, щонайменше, про часткову втрату управління та контролю над найманцями. Ми сподіваємося, що російська сторона відновить контроль над цими підрозділами", - заявив Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.

Також Знай.ua писав, Луценко пояснив, чому Порошенко не з'явився на допит