Увечері в п'ятницю, 7 червня, президент України Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до нардепів. До загального здивування, Зеленський подякував депутатів за "успішну роботу". Однак, потім він раптово заявляє, що нардепи "пробили нове дно" і його рішення про розпуск парламенту було правильним.

Відповідний пост з'явився в Facebook президента України.

Звернення Президента України Володимира Зеленського

Звернення Президента України Володимира Зеленського

Geplaatst door Адміністрація Президента України op Vrijdag 7 juni 2019

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Президент повинен бути об'єктивним. Тому, коли є за що, - потрібно хвалити. Я хочу похвалити і від усього серця нашій Верховній Раді - величезне спасибі. Здивовані? Я поясню. Після розпуску парламенту в мене були думки - раптом я помилився, може я даремно їх розпустив, може депутати готові працювати, приймати важливі рішення. Що зробили депутати за ці дні? Залишили мажоритарку, залишили недоторканність, залишили старих міністрів, залишили старих силовиків на посадах, залишили можливість не відповідати за незаконне збагачення. Як багато вони залишили наступним поколінням, нашим дітям і онукам. Спасибі! Спасибі, що своєю "плідної" роботою доводите всій країні, що рішення про розпуск Ради було правильним. Спасибі, що перед парламентськими виборами не вводьте народ в оману, не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою, продовжуєте прогулювати і кнопкодавить, доводьте все ті гарячі слова, які вам адресують громадяни. Вони заслужені. Рівень вашої підтримки був 4%. Але спасибі, що не зупиняєтеся і продовжуєте пробивати дно. Люди все бачать і все розуміють. 21 липня вони все це оцінять. Обов'язково! Тому зробимо їх ще раз!" - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Гройсман поділився солодкими мріями про парламент

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський попередив крах Антикорупційного суду

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський переніс дату з'їзду "Слуги народу"