У неділю, 9 червня, в Києві відбувся передвиборчий з'їзд політичної партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Під час з'їзду українцям представили частину списку партії на позачергові парламентські вибори. На ньому також було помічено багато відомих персон.

Про це пише "Апостроф".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серед присутніх були, зокрема, відомий український ресторатор Микола Тищенко, генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко, журналіст Олександр Дубинський, спортсмен Жан Беленюк, учасники "Кварталу 95" та інші.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також світлинами з'їзду поділилася відома блогерка з Криму Ліза Богуцька. Відомо, що вона увійшла в першу сотню списку партії. Фотографії Ліза Богуцька виклала в соцмережу Facebook.

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 9 juni 2019

Також відомо, що перший помічник президента України Сергій Шефір сказав, що повний список партії і мажоритарників буде опубліковано у понеділок, 10 червня, протягом дня.

Пропонуємо також ознайомитися з частиною списку учасників від партії "Слуга народу" на дострокових парламентських виборах:

1. Дмитро Разумков

2. Руслан Стефанчук

3. Ірина Венедиктова

4. Давид Арахамія

5. Галина Янченко

6. Михайло Федоров

7. Олександр Корнієнко

8. Анастасія Красносільська

9. Олександр Ткаченко

10. Жан Беленюк

11. Сергій Бабак

12. Владислав Криклій

13. Олена Шуляк

14. Дмитро Наталуха, правозахисник

15. Єлизавета Ясько

16. Олексій Коржель

17. Андрій Герус

18. Михайло Радуцький

19. Денис Монастирський

20. Данило Гетманцев

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.