У партії "Слуга народу" зробили заяву про намір радикально очистити і перезавантажити прокуратуру, забезпечити реальну незалежність антикорупційних органів, перезавантажити Вищу раду правосуддя та Вищу кваліфікаційну комісію суддів.

"Неефективні або скомпрометовані антикорупційні органи перезапустити", - сказано у передвиборчій програмі партії, яку затвердили на з'їзді в неділю.

"Слуга народу" прагне перевести максимальну кількість державних послуг в режим онлайн, забезпечити обов'язкову конфіскацію майна корупціонерів, впровадити систему грошової винагороди для громадян при виявленні корупції, позбавити СБУ, ГПУ і Нацполіцію невластивих їм функцій обмеження бізнесу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В разі потрапляння партії у новий парламент, планують посилити можливості громадського контролю над судовою системою, а також ввести добропорядність і професіоналізм як головні критерії відбору суддів, зменшити розмір судового збору, запустити повноцінні інститути світових суддів і суду присяжних.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Слуга народу" пропонує звільнити бізнес від свавілля чиновників і рейдерів. Планується максимально скоротити перелік фінансових і господарських злочинів і кримінальну відповідальність за них.

"Введемо механізм надійного захисту свідків, впровадимо невідворотність покарання для співробітників поліції, прокуратури та СБУ за перевищення службових повноважень", - йдеться в передвиборчій програмі партії.

Крім того, "Слуга народу" має намір законодавчо врегулювати право володіння зброєю.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що серед любих друзів вже бачили: у партії Зеленського знайшли подругу Ющенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.