Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, як пройшов її перший тиждень на новій посаді. Вона почула чимало нового про себе. Приклади призвела Мендель на своїй сторінці в Facebook.

"За останній тиждень дізналася, що я онучка Коломойського. В моєї мами питали, де моя бабця, яка все життя провела в селі Херсонщини, зустріла Коломойського і як у них зав‘язався роман", - зазначила першим пунктом чутки про себе.

Юлія Мендель
Юлія Мендель

За словами прес-секретаря, їй приписують дуже тісні стосунки з Пінчуком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вочевидь, у мене таланти заводити зв’язки", - іронізує Мендель.

Разом з тим, її звинуватили у тому, що прилаштована Льовочкіним, хоча, за словами прес-секретаря, його номер в ролі журналістки вона так і не знайшла.

Юлія Мендель
Юлія Мендель

"Призначена Держдепом і водночас співробітниця Кремля (мабуть, за сумісництвом). Дуже рада, що змусила платити цілій армії тролів! Значить, роблю все правильно! 🙂 Зробімо їх разом!", - додала Мендель.

Українці у коментарях висловили свою підтримку: " Посилайте й робіть свою справу далі", "Юлю, тримайтесь! Хоча у Вас ми не сумніваємось, Ви все зможете!", " Вариант с держдепом я бы не отбрасывал", " Круто написала! 😁 А гумор ще більше бісить тролів 😄👍", " А что должность такая важная? Если такой ажиотаж, то Цеголко наверное срубил бабла отлично".

Нагадаємо, Зеленський відбере у дружків Порошенка все награбоване: "Покладіть туди, звідки взяли".

Як повідомляв портал Знай.ua, в ГПУ заявили, що можуть силою привести Порошенка на допит.