Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Вадим Денисенко, який був постійним представником Кабінету міністрів у парламенті, приєднався до партії Ігоря Смешка "Сила і честь". Все відбулось завдяки власнику "Індустріальної групи", донецькому мільярдерові Віталію Гайдуку.

Як відомо, ще у 2006 році Денисенко займав посаду головного редактора тижневика "Коментарі". А він тоді належав саме Гайдуку. Зараз же мільярдер, як повідомляв Telegram-канал Shadow Anonymous, є спонсором партії Ігоря Смешка. Нагадаємо, Вадим Денисенко був засновником і головним редактором ЕспресоTV.

Тому, ймовірно, Денисенко є людиною Гайдука і пройшов в список партії "Сила і честь" за його квотою.

Екс-журналіст, народний депутат Вадим Денисенко оголосив, що йде на позачергові парламентські вибори із партією Ігоря Смешка. Про це він написав у Facebook 8 червня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні приєднався до команди Ігоря Смешка “Сила і честь”! Вдячний всім, хто запросив мене до команди патріотів і професіоналів", – написав він.

Нагадаємо, Головний агітатор Порошенка втік з БПП.

Як повідомляв Знай.uа Богуцька показала, що відбувається в гніздечку прихильників Зеленського.