Політичний діяч, перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів про підтримку президента Зеленського, парламентські вибори і про створення нових партій просто із Таїланду - з допомогою відеозв’язку. Зазначив, що зараз багато пропозицій, шалений тиск і не знає, чи зможе стриматись.

"Від мене вимагають, щоб я підтримував президента Зеленського і не залишав його в біді", - зазначив Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Він додав, що вчора говорив із президентом. І висловив свою точку зору таким чином, що хтось мусить залишитись на ключових телеканалах країни.

"Поговоримо про аутсайдерів, - запропонував Пальчевський. - У команди Смішко сьогодні 3,8%, швидше всього дотягнуть до 5%, гордонівське диво-2 вряд чи вийде. Тим паче, що Ігор Смєшко претендує на прем’єр-міністра. На неї ж і претендує Юлія Тимошенко"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хочеш миру - готуйся до війни, так говорили колись римляни. Думаю, що у разі перенесення виборів конституційним судом розпочнеться зовсім інша боротьба", - зазначив Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інтриги ростуть, президент особисто займається відбором мажоритарників, щоб не було перебіжчиків.

Нагадаємо, Кость Бондаренко пояснив унікальність нинішніх виборів.

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.