Народний депутат Олександр Грановський має додатковий «заробіток» на кордоні. Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський у своєму новому відеозверненні, пишуть Акценти.

Олександр Грановський

«Департамент «Кононенко-Грановського». Останній - вирішувало всіх справ у судах від імені БПП. Називався він «Глав К». Найбільш прибутковий підрозділ СБУ. Воно збирає данину з усіх легальних і нелегальних схем в країні. Їх ще називають «бизнеки». Генерал Коваленко, який пов'язаний з Грановським, курирує контрабанду. Тобто, контрабанда - це Грановський. Це генератор корупції», - зазначив він.

В той же час Дубинський розповів про схему, яка «перейшла у спадок» ще від Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Є списки підприємств, які не можна чіпати. Вони регулярно платять данину. Ці списки однакові як в СБУ, так в МВС, податкової, ГФС і прокуратурі. Ця система була розроблена ще при Януковичі. Вартість «данини» складає 0,3% від обороту, які діляться між усіма учасниками схеми», - підкреслив він.

Нагадаємо, депутати "забули" вказати у декларації 8,5 мільярдів: НАБУ почало розслідування.

Як повідомляв Знай.uа Квартал 95 переїжджає до АП: що відомо про нову команду Зеленського.

Знай.uа писав, депутати від БПП і Радикальної партії обзавелися елітною нерухомістю: сімейне гніздечко за мільйони.