Спікер Ради Андрій Парубій заявив про підписання закону про Тимчасові слідчі комісії, спеціальної тимчасової слідчої комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради (№1098).

"Сьогодні підписав закон України №1098 "Про тимчасові слідчі комісії, спеціальної тимчасової слідчої комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України" і передав його на підпис президенту України", - написав Парубій у своєму Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У відповідності зі ст. 111 Конституції процедуру імпічменту ініціює парламент, справа про імпічмент розслідується ТСК, а усунення президента України в порядку імпічменту можливе лише за рішенням Верховної Ради. Таким чином, процедура імпічменту є виключно парламентською процедурою.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський адресував послання автору скандальної петиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада національної безпеки і оборони України провела термінову нараду.

Також портал Знай.иа писав, що петиція за відставку Зеленського з дня оприлюднення набрала більше 60 тисяч голосів.