Політолог Юрій Романенко не зміг стриматися і вирішив поговорити про ті помилки, які вже встиг допустити Володимир Зеленський на посаді Президента України, так як вони обростають все новими чутками і домислами. Романенко опублікував відео, в якому розкладає все по поличках. Підпис до ролика вельми промовистий:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Представники партії "Слуги народу" і оточення Володимира Зеленського роблять все більше помилок, яких можна було уникнути. Прийшов час нагадати Зеленському і хлопцям з "Слуги народу", що в Україні люблять швидко, а їб*ть довго"

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Романенко вирішив, що вже варто говорити про помилки, щоб представники партії не зазналися. Юрій впевнений, що партія "Слуга народу" не зможе здійснювати будь-яку диктатуру, тому що не має досвіду в політиці і представлена людьми, які, більшою мірою, від неї далекі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але, незважаючи на це, політолог впевнений, що конфлікт Зеленського з парламентом грає тільки на руку Володимиру, так як це підвищує рейтинги його партії.

Однією з помилок Романенко називає те, що Герус, менше ніж за добу, робить дві взаємовиключні заяви:

"...Коли спочатку говорить, що Призидент пожартував, коли говорив, що тарифи будуть знижені. А потім написав спростування, що його неправильно зрозуміли".

Андрій Герус
Андрій Герус

Героєм наступної помилки теж є Герус. Романенко впевнений, що він "кинув л*йна на вентилятор":

"Він заявив, що нехай Медведчук з Бойком створюють приватне підприємство, яке буде по знижкам завозити газ в Укаину. Насправді Герус правий, так як потролив Медведчука і Бойка. Але, він повинен був це пояснити. А виглядало все так, що він хоче передати Медведчуку і Бойку газовий ринок".

Юрій Романенко переконаний, що постійні неправильні формулювання з боку прес-служби Зеленського провокують казуси і різні непорозуміння.

Не забув політолог і про Руслана Стефанчука:
"Засадив на рахунок двопалатного парламенту... Нах*ра ти це робиш? Ви ще толком не навчилися працювати з форматом однопалатного парламенту. Ви наробили косяків з розпуском парламенту... Та й на з'їзді "Слуги народу" був швиденько зачитаний список, який був складений на ходу. А вчора вони почали викидати людей з того списку, вважаючи їх токсичними. Ви не можете ефективно наповнити свої списки і у вас там маса скандалів.".

Також, Романенко і засуджує повернення команди Зеленського до аргументів 20-річної давності. Як приклад, він наводить аргумент зі спробою референдуму Кучми.

"Все змінилося. А це все спроби команди Зеленського тягнути кота за хвіст незрозуміло заради чого. Ваше завдання - дати картинку, щоб мобілізувати людей. Не треба городити двопалатні парламенти. Я за послідовність, яка допоможе витрачати мінімум, а отримувати максимум. Ми не можемо марнувати час, щоб переходити від однієї романтичної концепції до іншої"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський адресував послання автору скандальної петиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада національної безпеки і оборони України провела термінову нараду.

Також портал Знай.uа писав, що петиція за відставку Зеленського з дня оприлюднення набрала більше 60 тисяч голосів.