Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій під час дискусії в рамках форуму "Via Carpatia 2019" детально пояснив, як інформація спотворює реальність.

Передають Букви

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Парубій розповів, що інформаційний світ здатний повністю змінити реальність.

"Ви знаєте, у мене в Києві є сусід (мається на увазі Президент Володимир Зеленський, - ред.). Я живу в готелі "Київ", у тому ж номері, де жив і до Майдану і живу зараз. А мій сусід живе в тому величезному будинку в Маріїнському парку, знаєте? Я на роботу ходжу пішки, а він їде з кортежем – сім автомобілів броньованих і навколо нього ще 200 чоловік, але чомусь в очах людей сьогоднішніх він – слуга народу, представник простих людей, а я представник старої системи", - говорив Він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За його словами, це перевернута реальність.

"Коли я йду на роботу пішки, а біля мене проїжджає тих сім чорних великих машин, але в очах суспільства він такий. Як в тому суспільстві, де один канал належить олігарху Фірташу, другий канал – олігарха Коломойського, третій – бізнесменові Ахметову, четвертий – олігарху Пінчуку, як в такому світі побудувати довіру і побудувати правильну комунікацію?" – додав Парубій.

Нагадаємо, Парубій здав Порошенка з потрохами

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Партія Порошенка поповнилася новими особами

Також Знай.ua" писав про те, що Ляшко і Парубій забили тривогу і звинуватили Зеленського в цензурі