Президент України Володимир Зеленський у суботу, 15 червня, знову відвідав Донбас у рамках робочої поїздки. Зокрема, Зеленський побував у Маріуполі, а також проїздом - у Запоріжжі.

Про це повідомляє "Запорізька Січ".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В аеропорту Запоріжжя главу держави зустріли чиновники та правоохоронці міста. Зустрівшись з ними, Зеленський пересів на вертоліт. Через приліт Володимира Зеленського затримали деякі рейси. Літак київського МАУ деякий час залишався в повітрі, чекаючи дозволу на посадку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо також, що президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Маріуполя відвідав мультихаб Spalah, де поспілкувався з прогресивною молоддю та представниками бізнесу. Глава держави переглянув презентацію програми розвитку малого та середнього підприємництва міста.

Зеленський заявив, що нині його команда готує реформаторські законопроекти, які сприятимуть розвитку малого та середнього бізнесу. Окремо президент відзначив важливість розвитку інфраструктури регіону, зауваживши, що найближчим часом будуть "інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу".

"Головна мета – "держава у смартфоні", щоб мінімізувати спілкування бізнесу з чиновниками", – підкреслив Володимир Зеленський.

Приводом для поїздки на Донбас стало те, що у суботу, 15 червня, заплановано підписання меморандуму про початок будівництва комплексу кисневого блоку на ММКІ за участю французької сторони. Тому на зустрічі є і посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Нагадаємо, Зеленський звільнив з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський подарував хворим діткам шанс на життя, українці не пройшли повз: "Виявляється, все можна, якщо не красти і не брехати".