17 червня партія "Слуга народу" оприлюднила повний список кандидатів у нардепи, в якому 31 за списком йде Олена Коробкова - виконавчий директор Незалежної асоціації банків України (НАБУ), пише Компромат.Leaks.

Повідомляється, що за допомогою голови департаменту банківського нагляду НБУ Катерини Рожкової Коробкова в 2015 році незаконно виводила депозити своїх родичів з проблемного банку, а також втручалася в затверджений НБУ план перевірок, метою якого було перенесення їх строків на рік.

Повідомляється, що Коробкова полягала у Незалежній асоціації банків України – з моменту її заснування, з листопада 2011 року, а вже в 2014 році - очолила її.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незалежна асоціація банків України (НАБУ) - найбільше в Україні банківське об'єднання, створене з метою сприяння стабільному функціонуванню та розвитку банківського ринку країни і всебічного захисту інтересів українського банківського співтовариства.

"Але фактично Коробкова, отримавши дану посаду, займалася вирішенням різних питань, у чому їй сприяла Катерина Рожкова, яка в той час очолювала департамент банківського нагляду НБУ", - пишуть на каналі.

Коробкова провернула ще кілька корупційних схем, які завдавали удару по казні держави.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков проінспектували Донбас.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.