17 червня дружина президента України Володимира Зеленського Олена зустрілася в Парижі з першою леді Франції Бріджит Макрон і запросила її відвідати Україну, інформує прес-служба глави держави.

Дружина французького глави держави прийняла першу леді України в Єлисейському палаці.

"Дружина президента Франції поділилася досвідом організації різноманітних проектів, що проходять під патронатом першої леді. Основна увага зосереджена на освіті та охороні здоров'я, питаннях, пов'язаних з дітьми та підлітками. Олена Зеленська розповіла про свої задуми щодо майбутніх проектів, над якими планує працювати в Україні", – йдеться у повідомленні.

Також Зеленська повідомила про зустріч з Макрон і в своєму офіційному Instagram.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Дуже рада супроводжувати чоловіка під час офіційних візитів до Франції і Німеччини. Наша перша зупинка - Париж. І моя перша зустріч з дружиною Президента Франції Бріжит Макрона.
Спасибі неймовірною Першої леді Франції за дружню бесіду, теплу атмосферу та поради, якими вона поділилася", - написала перша леді.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков проінспектували Донбас.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.