Ветерани АТО, солдати і волонтери Чернігівщини хочуть мати свого представника в парламенті. Вони підтримали кандидатуру відомого правозахисника і громадського діяча Сергія Коровченко. Висування відбулося вчора, 17 червня, в місті Прилуки, Чернігівської області.

За словами волонтерів та ветеранів, їм необхідний представник, який займатиметься реальними справами, зокрема, допомагатиме солдатам на передовій та працюватиме над зміцненням обороноздатності країни.

«Сергій Коровченко – це людина, яка не словом, а ділом допомагає нашим хлопцям на фронті. На численні звернення щодо надання допомоги ми ніколи не чули відмови, ні в день, ні вночі. Робота волонтерів була б неможлива без таких справжніх патріотів. Від імені волонтерської організації та воїнів-захисників я хочу подякувати Сергію Коровченку за допомогу. Ми підтримуємо його кандидатуру в народні депутати. З такими політиками Україна стане сильною, і ми переможемо ворога. Перемога буде за нами!» - заявив під час висування голова громадської організації «Патріот Прилуки» Олександр Дуденок.

Сергій Коровченко балотуватиметься по 210 одномандатному виборчому округу, який включає в себе Прилуцький, Бобровицький та Козелецький райони Чернігівської області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще