Після парламентських виборів і створення коаліції, партія Володимира Зеленського «Слуга народу» планує займатися важливими для країни питаннями, а розпродати українську землю і легалізувати гей-шлюби. Таку заяву в ефірі програми «Український формат» на каналі NewsOne зробив народний депутат і голова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабиновіч.

"Днями оголосили, що буде коаліція двох фракцій: «Слуга народу» Зеленського об'єднується з «Голосом» Вакарчука. Вакарчук до цього назвав саму головну мету для його партії – це легалізація одностатевих шлюбів... От скажіть, ця коаліція проданої землі і гей-шлюбів – це найголовніше сьогодні для нашої країни? У цих хлопців ще немає влади, вони тільки йдуть до неї, але вони вже позначили свої цілі: продаж землі, НАТО, гей-шлюби і так далі. Про вирішення більш нагальних проблем ніхто не говорить!" – обурився парламентарій.

Він також нагадав, що раніше глава партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що одна з основних цілей його партії – це створення в Україні ринку землі.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Голова партії «Слуга народу» Разумков заявив: як тільки вони в парламенті отримають більшість, вони в першу чергу дозволять продаж української землі. І в цей момент від радості у Сороса і всієї банди, яка сьогодні сидить навколо Зеленського, потекли слюні. Якщо б про це заговорив той же Порошенко, то його на другий день люди викинули з посади президента. А зараз виходить, що нам підсунули Зеленського, якого любить і підтримує народ, щоб саме він оголосив, що ми тепер повинні продати землю? Та яка різниця, хто несе цю ахінею? Яка різниця, хто нам пропонує продати свою землю? І для чого? Щоб вони знову прожрали отримані гроші?" – зазначив нардеп.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голова "Опозиційної платформи – За життя" також додав, що якщо землю в Україні почнуть продавати, то більшість українців просто не зможе її придбати, й викуплять її в основному великі компанії та іноземні агрохолдинги.

"99% людей цю землю купити не зможуть! Її куплять великі компанії, іноземний капітал, і у нас не залишиться нічого. Якщо ми підемо на це, закривши очі, то ми втратимо останнє. Ми прокинемося, скажімо «що ми наробили?» – але буде пізно, землі вже не буде", – резюмував Вадим Рабінович.