Партію Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" підтримав депутат Європейського парламенту та закликав українців зробити обдуманий вибір.

Депутат Європарламенту від Литви Петрас Ауштрявічюс звернувся до українців і закликав їх підтримати Анатолія Гриценка та його партію "Громадянська позиція" на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба політсили у Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петрас Ауштрявічюс – член Альянсу лібералів і демократів за Європу, третьої за чисельністю фракції Європарламенту "Renew Europe". Він очолює групу прихильників України в Європарламенті та добре знайомий з внутрішніми процесами, які відбуваються в нашій державі.

Ауштрявічюс наголосив, що особисто знає Анатолія Гриценка, вважає його професійним політиком. Депутата Європарламенту також зазначив, що Гриценка добре знають у у Брюсселі та багатьох столицях Європи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я очолюю групу прихильників України в Європарламенті. Ми хочемо підтримати Україну і ми це робимо. Тому що віримо у інше майбутнє європейської України.

У вашої країни великий потенціал на зміни, тому що люди хочуть кращого життя, нових можливостей, особливо нове покоління.

Ми, європейці, маємо бути разом. Я особисто знаю Миколу Катеренчука та Анатолія Гриценка. Їхні партії "Громадянська позиція" і "Європейська партія України" об'єднались для участі у прийдешніх виборах. Я знаю обох – Миколу і Анатолія. Вони хороші політики – професіонали. Їх знають у Брюсселі та багатьох столицях Європи. Я бажаю їм удачі на виборах. І я впевнений – вони переможуть. Зробіть правильний вибір!", - сказав Ауштрявічюс.

Нагадаємо, Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.ua, згідно з соцопитуванням, до ВР проходять 5 партій, серед яких "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка

Також Знай.ua писав, Анатолій Гриценко посідає перше місце серед політиків, яких українці хотіли б бачити у складі ВР