Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка на передачі "Право на владу" висловився про те, яким бачить майбутнє України і вирішення конфлікту на Донбасі.

"Серед політичних партій немає Гаррі Поттера, який візьме чарівну паличку і швидко все вирішить. Є базові принципи того, як зупиняють війни і досягають світу. Знову ж, мудрість: "Найкоротший шлях до миру - це капітуляція". Ви готові? Ні. І я не готовий. Буде важчий шлях до миру, на українських умовах, і він пов'язаний з ні з чим іншим, крім того, щоб стати сильними. Потрібно стати єдиними, щоб у нас була спільна позиція з питання. Щоб у парламенті не було людей, які боялися сказати "Росія - агресор", - заявив Гриценко.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Крім того, Гриценко відповів на питання про те, чи допомагає новообраному президенту Володимиру Зеленському. За його словами, він консультував гаранта щодо нових кадрових призначень.

"Ми не в опозиції до нової влади. Ми вважаємо, що це шанс для України", - сказав політик.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Нагадаємо, до команди Вакарчука приєдналися екс-соратник Анатолія Гриценка і Михайла Саакашвілі.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського назвали кандидатури на пост міністра оборони.

Також Знай.uа писав, команда Зеленського сформулювала план по "війні з Росією".